A dōTERRA Europe Online Tour bemutatja az Őszi On Guard™ csomagot és kiegészítő termékeit, amelyek között megtalálhatók jól ismert és közkedvelt hétköznapi termékek, méghozzá kihagyhatatlan kedvezményekkel!

A dōTERRA egyik legnépszerűbb keveréke, a dōTERRA On Guard™ káprázatos előnyei miatt ezek a háztartási és személyes higiéniai termékek egyetlen otthonból sem hiányozhatnak. És ez még nem minden!

Ha most a kosarába teszed a csak korlátozott ideig elérhető Őszi On Guard™ csomagot, lehetőséged lesz kiegészíteni megrendelésedet egy további termékválogatásból, hogy még többet spórolj. Adj hozzá egyet vagy akár az összeset, csak rajtad áll!

A csomag tartalma:

On Guard™ (15 ml), On Guard™ Touch (10 ml), On Guard™+ lágyzselatin kapszula, On Guard™ cukorka, On Guard™ kéztisztító permet, On Guard™ fehérítő fogkrém, On Guard™ habzó kézmosó, Exkluzív piperetáska

Kiegészítő termékek (15% kedvezmény):
Deep Blue™ Rub, Deep Blue™ (5 ml), oregánó (5 ml), dōTERRA Balance™ (5 ml), dōTERRA Adaptiv™ Touch (10 ml-es golyós kiszerelés), copaiba (15 ml)

onguardcsomag

- Elérhető MINDEN újonnan belépő és már regisztrált dōTERRA-tag számára
- Az ajánlat időtartama: 2020. október 19. és december 2. között, illetve a készlet erejéig.
- Normál és LRP-rendelés formájában is megvásárolható.
- Fiókonként havonta legfeljebb négy Őszi On Guard™ csomag rendelhető.
Egy Őszi On Guard™ csomag vásárlásakor legfeljebb hat kiegészítő termék választható.

 • Vásárolj egy kardamom esszenciális olajat (5 ml), és megkapsz mellé egy rózsaszín bors esszenciális olajat (5 ml)
 • Vásárolj egy Balance keveréket (15 ml), és megkapsz mellé egy kanadai fekete luc esszenciális olajat (5 ml)
 • Vásárolj egy Neroli Touch esszenciális olajat (10 ml), és megkapsz mellé egy ilang ilang esszenciális olajat (15 ml)
 • Vásárolj egy Frankincense Touch esszenciális olajat (10 ml), és megkapsz mellé egy Lavender Touch (10 ml) és egy doTERRA Motivate Touch esszenciális olajat (10 ml)
 • Vásárold meg a BOGO-táskát, és gyűjtsd be egyszerre az összes ajánlatot, sőt még annál is többet: a BOGO-táskában megtalálod a hét teljes termékkínálatát, plusz egy olasz szalmagyopár esszenciális olajat (5 ml) és egy misztikus, korlátozott ideig elérhető (LTO) olajat (15 ml) is kapsz tőlünk INGYEN – mindezt egy újrafelhasználható táskában.

Péntektől a Silver és magasabb szintet elért hazai Wellness Tanácsadók is hozzáférést kapnak az új webáruházhoz, így jelentősen kiszélesedik a tesztelők köre. Ezzel a célegyenesbe érkezik a doTERRA webáruház finomhangolása, a funkcionális és fordítási hibák és hiányosságok javítása illetve pótlása és remélhetőleg mindenki mielőbb birtokba veheti.

A korlátozott készlet miatt fiókonként 1 darab rendelhető, de legalább vásárolható a csokoládékészítő készlet borsmenta olajjal.

csokiszett

15 nyomós érv amellett, hogy illóolaj útmutatóval ajándékozd meg ne csak rendszeres, de akár alkalmi vásárlóidat vagy komoly érdeklődőidet is:

 • Ez az elegáns, igényes kiadvány növeli a szakmai tekintélyedet, erősíti a vásárlói bizalmat, előkészíti a talajt a pozitív döntéshozatalhoz.
 • A kiadvány megadja az alapokat a szakszerű alkalmazáshoz, emelve ezzel az illóolajok hatékonyságát.  Az pedig (további) sikerélményeket eredményez, amelyek könnyen vezetnek továbbajánlásokhoz vagyis újabb vásárlókat hozhatnak neked.
 • Az útmutató a szinte végtelen számú felhasználási javaslattal újabb olajok illetve olajkeverékek kipróbálására sarkall, ami növeli a megvásárolt termékek számát, azaz a kosárértékedet, ezzel az ajándékaid mennyiségét és értékét.
 • Az ajándék elegánsabb gesztus az árengedménynél (mellyel ráadásul csak alápozícionálod a termékedet).
 • Nyugodtan adhatod akár ingyen is, ajándékba vásárlóidnak, mivel a kiadvány költsége a tőled megrendelt termékek hűségpontjaival is már megtérül.

Részletek és megrendelés >>>


masszor

Felépített szakmai hitelességük és kapcsolatrendszerük miatt csábító lehet vállalkozók megközelítése, azonban a felkészületlenséged könnyen visszaüthet és nincs második lehetőség, hogy jó első benyomást kelts. Pontosan tisztában kell tehát lenned egy természetgyógyász, masszőr, kozmetikus, jógaoktató, stb. nehézségeivel és motivációival, hogy a beszélgetés egy kölcsönös előnyökön alapuló és hosszú távú együttműködés irányába haladjon. Tárgyalópartnered nehézségei és motivációi ismeretében már pofon egyszerűen és rendkívül gyorsan építhetsz minőségi kapcsolatrendszert, elérve az ö évek alatt felépített ügyfél- illetve vásárlókörét.

Ebben segít online tréningünk, melynek tervezett témái a alábbiak:

 • Milyen kihívásokkal, nehézségekkel küzd egy vállalkozó, melyekre megoldással kell szolgálnod?
 • Melyek egy vállalkozó prioritásai? Ha ezeket nem ismered, bele se kezdj!
 • Affiliate 2.0 - Ha ezt megérted, újraértelmezed az MLM-et.
 • Hogyan tanítsd meg vállalkozódat hálózatot építeni?

kiadványIsmét elérhető az Illóolaj alapismeretek és mini útmutató füzet, közkívánatra megfelezett, ötös csomagokban, ráadásul a héten leadott rendelések esetében a kézbesítési költséget is mi álljuk helyetted!
 

Rögzítésre kerültek a 2021-es Szakmai Napok időpontjai. Jó hír, hogy sikerül minden hónapot a legnagyobb, Millennium teremben megtartanunk, így - ha egyéb körülmények ezt nem gátolják - akár több száz férőhellyel szolgálhatunk!

mill

 • Január 16.
 • Február 21.
 • Március 21.
 • Április 24.
 • Május 23.
 • Június 19.
 • Július 17.
 • Augusztus 14.
 • Szeptember 19.
 • Október 30.
 • November 21.
 • December 11.

Facebook oldalunkra felkerült októberi hóindító videónk!

A hónap terméke - Szegfűszeg 15 ml

Clove 600x900

Próbáltál már szegfűszeg esszenciális olajjal főzni? A melegséget árasztó és élénkítő hatású szegfűszeg manapság közkeletű őrölt konyhai fűszernek számít, és fogászati készítmények előállításához is széles körben alkalmazzák íze és előnyös szájhigiénés hatásai miatt. A szegfűszeg egyedi, jótékony tulajdonságait és használati módjait az ősi kínai és indiai kultúrák idejében ismerték fel: főként az édes és sós-fűszeres ételek intenzitásának fokozására alkalmazták. Miért ne gazdagítanád a saját édes és sós-fűszeres ízvilágú receptjeidet is a szegfűszeg meleg aromájával? 

Termékismertető

 

A hónap kedvezménye (10%) - Jasmine Touch 10 ml

Jasmine Touch 600x900

Próbáld ki Te is a jázmin esszenciális olaj nyújtotta illatélményt és a megannyi jótékony hatást, amelyet ez a praktikus golyós kiszerelésű keverék magában rejt. Tudtad, hogy a Jasmine Touch aromája képes nyugtató, mégis euforikus hatást kifejteni? A jázmin hozzájárul a kedélyállapot javításához, és optimista szemléletmódra sarkall. Ugyanakkor a bőrre gyakorolt előnyös hatásáról is híres. A Jasmine Touch enyhíti a bőrhibákat, és hozzájárul az egészségtől ragyogó arcbőr eléréséhez. A „virágok királya”-ként emlegetett jázmint sokat méltatják pompás illata miatt, melynek köszönhetően a Jasmine Touch akár egyedi illatszerként is tökéletes a nap bármely szakában.

Termékismertető 

callcenter2Régóta tudjuk, hogy Budapestre helyezte a doTERRA új ügyféltámogatási központját, több piacot is innen segítve. Ennek is köszönhetően szeptember 28-tól a telefonos ügyfélszolgálat 9:00 és 21:00 között lesz elérhető számunkra.

Ne tartsd meg magadnak! Kedveléssel, megosztással segítsd a többiek munkáját is!

 
weboffice

Személyes segítség

Név
Vásárló Akadémia support
Email
info@vasarloakademia.hu
Telefon
+36303645300

Facebook

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház