2021nov.jpg

Most korlátozott ideig lehetőséged lesz kiárusított termékeink izgalmas választékából vásárolni. Akár olyan, korlátozott időre szóló termékekre is bukkanhatsz, amelyekről korábban esetleg lecsúsztál. Nem garantálhatjuk, hogy ezek a termékek hosszú ideig elérhetőek maradnak az alacsony készletszint miatt, úgyhogy élj a csökkentett áron kínált ajánlatainkkal, amíg lehet!

Webshop >>>

Köszöntsd a novembert a hónap folyamán forgalomba kerülő, legújabb szezonális ajándékkínálatunkat! Hagyd, hogy átjárjon és inspiráljon az ünnepi hangulat, miközben a listádon mindenkinek megtalálhatod a tökéletes ajándékot. 

Az ajánlat most és csak korlátozott ideig vagy a készlet erejéig érhető el. 

Örömünkre szolgál, hogy idén visszatérhet néhány nagy ünnepi kedvenc, miközben vadonatúj ünnepi ajéndékokkal is készültünk.

 • dōTERRA™ Ősi olajok kollekciójadōTERRA™
 • dōTERRA esernyő
 • Touch olajtartó állvány
 • Nepáli szárítólabdák és bergamott
 • Neshama
 • dōTERRA Adaptiv™ nyugtató permet
 • Adaptiv™ nyugtató fürdőolaj
 • Nutka és egy meglepetés ajándék!
 • Holiday Peace
 • Holiday Peace bögre
 • Holiday Joy
 • Dawn™ aromás párásító

Online brosúra >>>

 

A doTERRA Dawn aromás párásítót a maximális kényelem megteremtésére tervezték, legyen szó bármilyen helyiségről. Okos alvás módja segítségével képes egész éjjel ideális páratartalmat fenntartani, amellyel tökéletes környezetet teremt a pihentető alváshoz.

Dawn-900x600.jpg

 • Automatikusan ideális páratartalmat tart fenn egész éjjel, és mindezt rendkívül halk zajtartományon belül.
 • Akár 22 órán át is folyamatosan párologtat.
 • Könnyen szétszerelhető a tisztításhoz.

Rendelésenként legfeljebb 1 igényelhető.

Termékismertető >>>

Az indiai citromfűből füstös, citrusos esszenciális olaj állítható elő, amely annyi változatos előnyt kínál, hogy egyetlen háztartásból sem hiányozhat. 

Az ázsiai gasztronómia már régóta alkalmazza az indiai citromfű esszenciális olajat levesek, teák és curryfélék elkészítéséhez, valamint hal-, szárnyas-, marha- és tengeri ételek ízesítéséhez is. Intenzív, gyógynövényes aromájának köszönhetően bármilyen helyiség légkörére üdítően hat, és kellemes párost alkot bazsalikommal, kardamommal vagy fodormentával. 

Lemongrass-900x600.jpg

Egyetlen, összesen legalább 125 PV értékű és legkésőbb 2021. november 15-i feldolgozásra beállított hűségrendeléssel, INGYEN az tiéd lehet a hónap terméke.

Ez a megerősítő keverék azzal a céllal készült, hogy a mindennapok váratlan fordulatai közepette is segítsen elégedettségre és nyugalomra lelni. 

 Peace-900x600.jpg

A virág és menta esszenciális olajok keverékéből álló dōTERRA Peace™ Megerősítő keverék egy hasznos emlékeztető arra, hogy nem kell tökéletesnek lenned ahhoz, hogy megtaláld a békét. Lassíts, vegyél egy mély levegőt, és talál vissza a higgadt, összeszedett énedhez. Használd a dōTERRA Peace keveréket, hogy elégedett, higgadt és nyugodt tud maradni. A belső béke csak rajtad múlik – na meg néhány csepp dōTERRA Peace Megerősítő keveréken.  

Termékismertető >>>

bogo202110.jpg

BOGO kalauz >>>

Részletek >>>

Autumn-Enrolment-Promotion-600x900.jpg
 
2021. október 1. és november 30. között
 
A 2021 Autumn Tour örömére szeretnénk bemutatni neked a lenyűgöző őszi belépési promóciónkat. Az új belépők további termékeket próbálhatnak ki a két legnépszerűbb termékvonalunkról – ez a dōTERRA On Guard™ és a Deep Blue™! Ráadásul ha beléptet egy új tagot, 50 termékponttal jutalmazzuk!
 
ÚJ BELÉPŐK
 
Ha legalább 100 PV-vel jár a belépés, ezeket kapja meg INGYEN
 • On Guard™ szájvíz
 • On Guard™ cukorka
Ha legalább 200 PV-vel jár a belépés, ezeket kapja meg INGYEN
 • On Guard™ szájvíz
 • On Guard™ cukorka
 • Deep Blue™ enyhítő krém
 • doTERRA utazótáska
Az ajánlat most és csak korlátozott ideig vagy a készlet erejéig érhető el.
 
Akkor vagy jogosult erre a promócióra, ha 2021. október 1. és november 30. között új doTERRA Wellness Tanácsadónak vagy Törzsvásárlónak jelentkezel új belépőként, és egy legalább 100 PV értékű belépőmegrendelést adsz le.
 
BELÉPTETŐK
 
Léptess be egy új tagot legalább 100 PV értékű rendeléssel, és 50 termékponttal jutalmazzuk meg!
 
Akkor jogosult erre a promócióra, ha beléptetőként legalább 100 PV értékű LRP-rendelése van ugyanabban a hónapban, amikor az új belépő belép.
 
Rosemary-600x900.jpg
 
Az ókori görög, római, egyiptomi és héber kultúrákban évszázadokon át szent növényként tisztelték a rozmaringot.
 
Ez egy aromás, örökzöld bokorféle, amelynek a leveleit előszeretettel használják ételek ízesítésére. Gyógynövényes, energetizáló illatával a rozmaring a sós-fűszeres ételek illatos hozzávalója; ha egy recept szárított rozmaringot ír, a fűszernövény helyett használhat rozmaring esszenciális olajat, ezzel adva meg az étel üde zamatát.

Egyetlen, összesen legalább 125 PV értékű és legkésőbb 2021. október 15-i feldolgozásra beállított hűségrendeléssel, INGYEN az tiéd lehet a hónap terméke.

Cassia-600x900.jpg

Melengesd magad októberben a gazdag és aromás kassziaolajjal – az édes és a sós-fűszeres ételek sokszínű hozzávalójával!
A fahéjjal meglehetősen közeli rokonságban álló kassziának erőteljes, fűszeres aromája van, amelyből egy leheletnyi is elég, hogy új köntösbe bújtassunk egy megszokott esszenciálisolaj-keveréket vagy fűszeres ízvilágú desszertet. A kassziaolaj főzés közben is remekül hasznosítható: akár fahéj helyett pitékhez és kenyerekhez, akár önmagában különféle előételekhez és desszertekhez.

Termékismertető >>>

Harvest-Spice-600x900.jpg

A Harvest Spice Összehozó keverék meleg, fűszeres, selymes aromája igazi őszi hangulatot teremt.
 
A keveréket olyan CPTG™-minőségű esszenciális olajok – köztük kasszia, szegfűszeg, eukaliptusz, vörös cédrus, szerecsendió és fahéj – kombinációja alkotja, amelyeket jellemzően szívmelengető emlékekhez társítunk. Külsőleg alkalmazva a Harvest Spice segíthet a kedélyállapot javításában a hozzáadott eukaliptusz esszenciális olajnak köszönhetően. A vörös cédrus esszenciális olaj pedig a kiegyensúlyozó előnyeiről ismert.
 
Korlátozott időtartamra szóló ajánlat!
 
Ravintsara-600x900-V2.jpg
 
A földes aromájú és elképesztően sokoldalú ravintsara rendkívül változatosan alkalmazható, ezért mindenképp ott a helye gyűjteménye alapdarabjai között.
 
A ravensarával nem összekeverendő ravintsarát a cinnamomum camphora, azaz a kámforfa leveleiből nyerik. Habár mind a ravintsara, mind a ravensara a babérfélék családjába tartozik, a ravintsara enyhébb, az eukaliptuszhoz és a kámforhoz hasonló olaj. Kombináld olyan esszenciális olajokkal, mint a római kamilla, a copaiba, az eukaliptusz vagy a tömjén, vagy akár kedvenc doTERRA hidratálókrémedhez is hozzáadhatod nyugtató hatásaiért.

Egyetlen, összesen legalább 125 PV értékű és legkésőbb 2021. szeptember 15-i feldolgozásra beállított hűségrendeléssel, INGYEN az tiéd lehet a hónap terméke.

Ne tartsd meg magadnak! Kedveléssel, megosztással segítsd a többiek munkáját is!

Értesülj mindenkinél hamarabb, jelentkezz levelezőlistáinkra és töltsd le ajándékunkat!

Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

 
weboffice

Személyes segítség

Név
Vásárló Akadémia support
Email
info@vasarloakademia.hu
Telefon
+36303645300

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház