newshopEzennel kezdetét veszi egy új vásárlási élmény.

A dōTERRA Europe e-kereskedelmi webhelye mostantól elérhető minden magyarországi Wellness Tanácsadó számára a shop.doterra.com hivatkozáson keresztül.

A következő hónapok során más európai országok is hozzáférést kapnak majd az oldalhoz, jelenleg a világ egyetlen másik piacán sem áll rendelkezésre hasonló vásárlási forma.

"Személyre szabott vásárlási élmény
A webhely új elrendezése nagyban megkönnyíti a felületen való navigációt. Keressen rá konkrét márkanevekre, mint az On Guard™ vagy a Deep Blue™, illetve vásároljon funkciók szerint, például a „Testápolás”, az „Aktív” és sok egyéb ikon segítségével. A termék kiválasztását követően minden termékoldalon megtalálhatja az adott CPTG™ minőségű esszenciális olajjal készülő termékek felhasználási céljait, alkalmazási módjait és az általuk kínált jótékony hatásokat.

Beszerzés a tisztaság jegyében
A dōTERRA természetes és biztonságos esszenciális olajokkal szemben támasztott minőségi követelményei utolérhetetlenül magasak. Ez annak köszönhető, hogy fenntartható és mindenféle szennyezést kiszűrő beszerzési tevékenységet folytatunk. A shop.doterra.com oldalain pedig Ön is megtalálhatja ezeket a részletes beszerzési információkat és szemléltető ábrákat az egyes esszenciális olajok betakarításáról, lepárlásáról és üvegbe töltéséről.

Megkönnyített rendelés
Nem utolsó sorban pedig mostantól a rendelések kezelése is könnyebb lesz, mint valaha. A shop.doterra.com segítségével könnyedén beállíthatja és kezelheti normál és LRP-rendeléseit is. Továbbá nyomon követheti előrehaladását a jutalompontokra, a hónap termékére és a PV-promóciókra való jogosultsága megszerzése terén.

Gyakran Ismétlődő Kérdések

A shop.doterra.com mostantól a mydoterra.com helyét veszi majd át?
Nem, a shop.doterra.com egy újfajta vásárlási élményt fog nyújtani – ami egyelőre csak Európában érhető el –, azzal a céllal, hogy teljesen átformálja a dōTERRA-nál végzett vásárlás módját. A mydoterra.com webhely továbbra is elérhető marad, hogy Ön nyomon tudja követni jutalékait, és kezelhesse a csapatával kapcsolatos ügyeket.

Ha most egy új webáruház indul, akkor miért frissítették a mydoterra.com-ot is?
A mydoterra.com frissítése egy olyan globális kezdeményezés volt, amely minden piacunkat érinti, hogy hasznosabb támogatást tudjunk nyújtani a tagoknak, és a dōTERRA megújult márkajegyeit is hűebben tükrözzük. A tartalom azonban változatlan marad, a frissítés csak az oldal megjelenését és formátumát érintette.

Mi a különbség a shop.doterra.com és a mydoterra.com között?
A termékinformációk, az LRP-ügyek és a normál rendelések kezelése kapcsán használja a shop.doterra.com webhelyet. Csapataival kapcsolatos teendői ellátásához vagy jutalékai nyomon követéséhez, kérjük, használja továbbra is a mydoterra.com felületét."

Ne tartsd meg magadnak! Kedveléssel, megosztással segítsd a többiek munkáját is!

Értesülj mindenkinél hamarabb, jelentkezz levelezőlistáinkra és töltsd le ajándékunkat!

Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

 
weboffice

Személyes segítség

Név
Vásárló Akadémia support
Email
info@vasarloakademia.hu
Telefon
+36303645300

Facebook

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház