Legyél akár tapasztalt olajrajongó, akár kezdő olajhasználó, új kiegészítőink segítségével mostantól keverheted, pumpálhatod, fújhatod is az olajokat, és pillanatok alatt a szakértőjükké válhatsz!

doterrakellekek.jpg

30 ml-es szórófejes üveg, 3 db-os csomag
A 30 ml-es szórófejes üvegek a házilag elkészíthető receptek kiváló kellékei lehetnek, és útközbeni használatra is ideálisak. Az esszenciális olajokkal való hatékony alkalmazásukat tesztek biztosítják, és ebben a csomagban három üveg és három szórófej található.
 
10 ml-es borostyánszínű golyós üvegek, 6 db-os csomag 
Ezek a 10 ml-es üvegek azonosak a dōTERRA által használt, kiváló minőségű acélgolyós, borostyánszínű üvegekkel. A csomag hat üveget, hat golyós betétet és hat fekete kupakot tartalmaz, amelyek tökéletesek olajkeverékek készítéséhez és azok másokkal való megosztásához.
 
Üvegbetét-eltávolító
Az üvegbetét-eltávolító segítségével gyerekjáték kivenni akár a sima, akár a golyós üvegek betétjeit – ráadásul illik a különböző üvegméretekhez is.
 
Pumpás fej frakcionált kókuszolajhoz
Adagold kényelmesen a dōTERRA frakcionált kókuszolajat ezzel a vadonatúj pumpás fejjel. A pumpa a frakcionált kókuszolaj üvegbetétjének és kupakjának a szerepét is betölti, miközben nagyban megkönnyíti az adagolást.  
 
(Bejelentkezést igényel)
 

Ne tartsd meg magadnak! Kedveléssel, megosztással segítsd a többiek munkáját is!

Értesülj mindenkinél hamarabb, jelentkezz levelezőlistáinkra és töltsd le ajándékunkat!

Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

 
weboffice

Személyes segítség

Név
Vásárló Akadémia support
Email
info@vasarloakademia.hu
Telefon
+36303645300

Facebook

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház