Szeretnél új életet lehelni a bőrápolás rutinjába? Akkor próbáld ki a vietnámi eukaliptusz esszenciális olajat, amely mélyen tisztító tulajdonságaival támogatja a bőrt. 

Mindegy, milyen arcápolási rutint követsz éppen, a vietnámi eukaliptusz esszenciális olaj egy olyan, gyorsan és könnyedén beilleszthető pluszt ad, amely további jótékony hatásokat kínál. Arcápolási rutinod részeként adj egy-két csepp olajat arctisztítójához az egészségtől ragyogó bőrért. Helyileg kifejtett jótékony hatásai révén külsőleg alkalmazva felemelő és élénkítő aromát kínál, ami azt jelenti, hogy akár egy nyugtató masszázshoz is ideális kiegészítőül szolgálhat. Tarts magadnál egy kis vietnámi eukaliptuszt arra az esetre, ha frissítő feltöltődésre lenne szükséged. 

Ne tartsd meg magadnak! Kedveléssel, megosztással segítsd a többiek munkáját is!

 
weboffice

Személyes segítség

Név
Vásárló Akadémia support
Email
info@vasarloakademia.hu
Telefon
+36303645300

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház