Tangerine-600x900.jpg
 
A tangerin igen hosszú múltra tekint vissza a kínai kultúrában. A jellemzően desszertekhez és italokhoz – a tortáktól a gyümölcsös smoothie-kig – használt népszerű és ízletes aromájának köszönhetően a tangerin esszenciális olaj üdítően savanykás íze bármelyik citrusféle helyett ideális választás lehet. Próbáld ki, és üdítő hatásként adj tangerin esszenciális olajat egy csésze teához vagy egy pohár limonádéhoz! Emellett magas limonéntartalma miatt édes, ugyanakkor üdítően savanykás íze egyszerre vált ki felemelő és megnyugtató érzést.
 
Egyetlen, összesen legalább 125 PV értékű és legkésőbb 2021. május 15-i feldolgozásra beállított hűségrendeléssel, INGYEN a tiéd lehet a hónap terméke.
 
 

Ne tartsd meg magadnak! Kedveléssel, megosztással segítsd a többiek munkáját is!

Értesülj mindenkinél hamarabb, jelentkezz levelezőlistáinkra és töltsd le ajándékunkat!

Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

 
weboffice

Személyes segítség

Név
Vásárló Akadémia support
Email
info@vasarloakademia.hu
Telefon
+36303645300

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház