Helichrysum-Touch-600x900.jpg

Olasz szalmagyopár Touch (10 ml-es golyós kiszerelés)

Az örökkévaló vagy halhatatlan virágnak is nevezett, mézédes olasz szalmagyopár esszenciális olaj regenerálja és helyreállítja a bőrt.   
 
Az olasz szalmagyopárt gyakran használják kozmetikumok összetevőjeként, mivel fiatalos megjelenést kölcsönöz a bőrnek, és már az ókori görögök ideje óta alkalmazzák természetes gyógymódok alapanyagaként is; az olaja pedig számos jótékony hatása miatt rendkívül értékes és keresett. Az ezúttal ebben a praktikus doTERRA Touch keverékben frakcionált kókuszolajjal kombinált olasz szalmagyopár elősegítheti a bőrhibák megjelenésének mérséklését, és hozzájárulhat a ragyogó arcbőr eléréséhez. 
 
 
Balance-Touch-600x900.jpg
 

dōTERRA Balance™ Touch (10 ml-es golyós kiszerelés)

A doTERRA Balance Touch friss, fás aromája tökéletesen illik azokhoz a helyzetekhez, amikor egy kis harmóniával tenne rendet mindennapjaidban.  
 
A lucfenyő, kámforfa, tömjén, kék varádics és kék kamilla esszenciális olajok olyan tökéletes keveréket alkotnak a frakcionált kókuszolajjal, amely magával ragadó illatával külsőleg alkalmazva békés, pihentető légkört és jó közérzetet teremt. Ez a praktikus dōTERRA Touch keverék ideális társ akár otthon, akár útközben szeretnéd használni.
 
 
Whisper-Touch-600x900.jpg
 

Whisper™ Touch (10 ml-es golyós kiszerelés)

A megújult 5 ml-es Whisper™ mostantól 10 ml-es golyós kiszerelésű Touch formájában lesz kapható!  
 
A doTERRA Whisper Touch egy egyedülállóan személyes illatot teremt sokrétű olajösszetételének köszönhetően. A keverék minden egyes esszenciális olaja önmagában is hívogató aromát áraszt, ám egymással ötvözve olyan különleges illatot alkotnak, amely a viselőjét és a környezetében megforduló embereket egyaránt felcsigázza. Az ilang ilangot és a jázmint eufórikus, virágos aljegyeik miatt a parfümipar legbecsesebb virágainak tekintik. Pacsulival, vaníliaabszolúttal, fahéjjal és kakaóval elegyítve pedig egy páratlanul egyedi illatot teremtenek. 
 
A Whisper keveréket rendszeresen alkalmazó tagjaink visszajelzéseire válaszul megalkottuk a 10 ml-es golyós Touch kiszerelést. Ez az újragondolt golyós Touch kiszerelés ugyanazokat a hihetetlen előnyöket kínálja, mint az 5 ml-es Whisper™, csak nagyban megkönnyítve az olaj helyi alkalmazását. 
 

Ne tartsd meg magadnak! Kedveléssel, megosztással segítsd a többiek munkáját is!

Értesülj mindenkinél hamarabb, jelentkezz levelezőlistáinkra és töltsd le ajándékunkat!

Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

 
weboffice

Személyes segítség

Név
Vásárló Akadémia support
Email
info@vasarloakademia.hu
Telefon
+36303645300

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház