clove.png

Teremts otthondban ünnepi hangulatot doTERRA-módra ezzel a kihagyhatatlan párossal!  

Fantasztikus szezonális duónkat most korlátozott ideig, a decemberi hónap termékeként szerezheti meg! A fából készült ünnepi dísz mellé a meleg és fűszeres jegyeiről ismert szegfűszeg esszenciális olajat adunk. A kettő együtt olyan elbűvölő párost alkot, amellyel bármilyen helyiségben pompás légkört teremthet az ünnepeket idéző illatokkal – tökéletesen illik az évnek ehhez az időszakához. 

Használati tippek 

  • A fából készült ünnepi dísz remekül harmonizál a szezon többi dekorációjával! 
  • Az elsődlegesen őrölt konyhai fűszerként számon tartott szegfűszegnek a konyhán kívül számos egyéb felhasználási módja is létezik, ami különleges, erőteljes tulajdonságainak köszönhető.

Egyetlen, összesen legalább 125 PV értékű és legkésőbb 2021. december 15-i feldolgozásra beállított hűségrendeléssel, INGYEN az tiéd lehet a hónap terméke. 

Ne tartsd meg magadnak! Kedveléssel, megosztással segítsd a többiek munkáját is!

 
weboffice

Személyes segítség

Név
Vásárló Akadémia support
Email
info@vasarloakademia.hu
Telefon
+36303645300

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház