Kezdőszett

Wellness Tanácsadók webes jelenlétéhez

Íme a doTERRA üzletépítők online svájci bicskája, amely akkor is dolgozik, amikor te épp pihensz vagy kedvenc időtöltésednek hódolsz, marketing szemléletű megoldásaival képes bevételi forrásra váltani érdeklődőidet, építeni vásárlókörödet és bővíteni hálózatodat.

Neked van már ütős válaszod, amikor érdeklődőid weboldalt kérnek tőled?

Gondolj csak bele, te hol tudakozódsz, mielőtt tanácsadót és szakértőt választasz? De vajon te tudsz megragadó, informatív és naprakész honlappal szolgálni?

Ugye Te sem gondolod komolyan, hogy szakértői státuszt építhetsz csupán Facebook oldallal és ingyenes Gmail címmel?

Nem kérdés, hogy 2023-ban már alapvető elvárás érdeklődőink részéről egy igényesen kialakított és minőségi tartalommal szolgáló weboldal. Egy saját honlap nem csupán tehermentesít az ismétlődő, időrabló feladatoktól, de 24 órában lelkesen dolgozó munkatársként, non-stop építve szakmai tekintélyedet és a vásárlói bizalmat, vásárlások generálásával pénzt termel a számodra, miközben épp pihensz vagy kedvenc időtöltésednek hódolsz.

Wellness Tanácsadóként erősen korlátozottak a lehetőségeid, mivel a doTERRA webáruháza nem publikus, így bármennyire is lenyűgöző felhasználói élménnyel bír, nem oszthatod meg érdeklődőiddel. Hatékonyságod növeléséhez szükség van egy saját weboldalra, amely azonban jó eséllyel kihívás elé állít, ha nem rendelkeznek mélyebb számítástechnikai, grafikai és marketing jártassággal, nem is beszélve az elkészíttetéssel és üzemeltetéssel társuló, gyakran jelentős költségekről.

Megoldás csomagunk nem csupán a saját weboldal felállítására kínál kulcsrakész megoldást gyakorlatilag órákon belül, de kapcsolt alkalmazásokkal hírlevél küldésre és online időpont foglalásra is lehetőség nyílik.


Minden, amit érdeklődőid joggal várnak el tőled

illetve indokolt saját internetes jelenléted felállításához  

Mobirise Website Builder
1. Kulcsrakész weboldal

Az általunk biztosított weboldal menüjét Wellness Tanácsadók tevékenységéhez igazítottuk, a honlapra sablon szövegeket töltöttünk, amelyeket doTERRA termékfotókkal, videókkal és hivatkozásokkal gazdagítottunk, így vadonatúj honlapodat apróbb módosításokkal máris közzéteheted, megoszthatod érdeklődőiddel.

40.000 Ft

Mobirise Website Builder
2. Tárhelyszolgáltatás

Biztosítjuk a weboldalad közzétételéhez szükséges méretű és paraméterekkel rendelkező webtárhelyet, valamint az email szolgáltatást. Minden szolgáltatáscsomagunk tartalmaz ajándékba 1 db .hu domain nevet, hogy végleg felszámold az ingyenes web- és email (Freemail, Gmail, stb.) címeket.  

10.160 Ft

Mobirise Website Builder
3. Telepítés, konfigurálás

Neked nem kell semmit letöltened, installálnod és konfigurálnod, ezt mind elvégezzük helyetted. Feltelepítjük számítógépedre a weboldal szerkesztéséhez szükséges programot, személyre szabjuk és összekapcsoljuk a tárhelyeddel, hogy a honlapfrissítés már csupán 2 kattintás legyen!

18.000 Ft
AJÁNDÉK

1. Weboldal mobileszközökre IS optimalizálva 

Honlapod automatikusan alkalmazkodik az eltérő képernyő méretekhez és tájoláshoz, hogy tökéletes felhasználói élményt nyújtson okostelefonokon, és táblagépeken ugyanúgy, mint laptopokon és számítógép monitorokon.

Mobirise Website Builder

Nincs zsákbamacska, azt kapod, amit látsz!

Nem kell nulláról kezdened Wellness Tanácsadó honlapod felépítését, elég csupán személyre szabni, saját elképzeléseid szerint tovább gondolni, és formálni weboldaladat, így a megvásárlást követően akár már órákkal közzéteheted azt! 

2. Webtárhely szolgáltatás

Mobirise Website Builder

Stabil és szélsebes SSD szerver biztosítja a gyors honlap betöltést látogatóidnál, a tárhely adminisztrálhatósága pedig számos olyan lehetőséget biztosít, amelyért máshol jellemzően fizetned kell.
Korlátlan domain név elhelyezés, email cím létrehozás, SSL tanúsítvány és SMTP szolgáltatás biztosítja, hogy online jelenléted és kommunikációd semmiben ne szenvedjem hiányt.
Az éves díj nettó 8.000 (bruttó 10.160) forint, amiért full extrás szolgáltatáscsomagot élvezel ajándék .hu domain név regisztrációval és fenntartással. 

3. Drag & drop weboldal építő

Így dobálhatod össze a weboldal építőelemeit

Az ingyenes szerkesztő programmal honlapod menedzselése gyerekjátékká válik, mivel kész blokkokból tudod bővíteni, tovább építeni weboldaladat, a szövegszerkesztés pedig ugyanolyan egyszerű, mintha a Wordben gépelnél. Nincs szükséged informatikai ismeretekre vagy grafikai tudásra, weboldalad frissítése ugyanolyan napi rutin tevékenységgé válhat, akárcsak a levelezés vagy Facebook oldalad adminisztrálása.

Visszavonásig elérhető promóciónkban INGYEN feltelepítjük és konfiguráljuk számítógépeden a weboldal szerkesztő programot!

© Copyright 2025 Ekvilibro Natura Szolgáltató Szövetkezet. All Rights Reserved.

Made with ‌

Landing Page Software