Tájékoztatók, képzések és workshopok

kataloadingSokak kérésére felelevenítjük a bevallás és adózás témáját

Táblázatba foglaljuk a legfontosabb tudnivalókat:

  • Milyen tevékenységek adókötelesek
  • doTERRA juttatások
  • Mikor kell vállalkozóvá válni?

Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött:

https://app.livewebinar.com/444-446-500

szokasok.jpgNapi rutinná váló szokások, amelyek elvezetnek a vágyott sikerhez. Hogyan keltheted fel környezeted figyelmét és érheted el, hogy ismerőseid érdeklődjenek nálad és kérjenek segítséget tőled?

Időpont: 2021. március 20. kedd 20:00

Helyszín: Helyszín: Vásárló Akadémia Facebook csoport (Csak Tagoknak)

mlm-multi-level-marketing-concept-with-big-word-vector-27394760.jpgÖsszeszedjük és rendszerbe foglaljuk a siker egyes elemeit és megvizsgáljuk ezek összefüggéseit.

Időpont: 2021. április 6. kedd 20:00

Helyszín: Helyszín: Vásárló Akadémia Facebook oldal

affiliate.pngRávilágítunk arra, hogy nem csak a doTERRA osztja meg veled üzleti bevételét. Megmutatjuk, hogy Wellness Tanácsadóként, akár kapcsolt vállalkozásaiddal számos további cégnél is spórolhatsz, sőt akár le is nullázhatod költségeidet vagy pénzt is kereshetsz pénzt vele.

Időpont: 2021. március 16. kedd 20:00

Helyszín: Vásárló Akadémia Facebook oldal

itovimeres.jpgMilyen szolgálatot tesz a Wellness Tanácsadónak, hogyan segíti hálózatának fejlesztését a testelemző készülék? Ehhez adunk ötleteket.

Időpont: 2021. március 30. kedd 20:00

Helyszín: Vásárló Akadémia Facebook csoport (Csak Tagoknak)

allatmenhelyHogyan építhetsz ki kölcsönös előnyökön alapuló és hosszú távú együttműködést alapítványokkal és egyesületekkel? Hogyan támogathatod őket számottevő forrással úgy, hogy abból te is keresel?

Időpont: 2021. március 23. kedd 20:00

Helyszín: Vásárló Akadémia Facebook csoport (Csak Tagoknak)

streamyard_green.pngHogyan teheted egyszerűbbé a saját és résztvevőid dolgát, küszöbölheted ki a technikai nehézségeket, a nyelvi problémákat és számolhatod fel a nyomasztó időkorlátot? Bevezetünk a StreamYard világába, amely nem csak felszabadít, de új szintre emeli előadásaidat!

Időpont: 2021. március 9. kedd 20:00

Helyszín: Vásárló Akadémia Facebook oldal élő adás

webinars

Hogyan lehetsz lényegre törő, eredményes meghívásaid során és miként növelheted többszörösére a részvételi arányt illatolásaidon? Ingyenes előadásunk elérhető bármely Wellness Tanácsadó számára, előfizetőink ezen felül hozzájutnak az előadás prezentációjához is.

Időpont: 2020. február 9. kedd 20:00

Az előadás helyszíne: https://www.facebook.com/groups/meghivasillatolasra/

online-mlm-epites.jpgIdőpont: 2021. január 30. szombat 10:00 - 16:00

Beszélhetünk online hálózatépítésről vagy csupán az offline hálózatépítés online  támogatásáról? Vajon mítosz vagy valóság az automatizált MLM? Egész napos tréningünk nem csak válaszokkal szolgál számodra, de megosztja veled a hálózat bővítésének és támogatásának internetes eszközeit, azok használatát, példákkal és esettanulmányokkal segíti a megértést.  

Átadjuk az online hálózatépítés térképét, rajta a csapdákkal, kerülőutakkal, zsákutcákkal és feltüntetjük azokat a rövidítéseket, amikkel levághatod az utat a vágyott kincshez! A térképhez iránytűvel és útmutatóval is szolgálunk, amellyel a lehető leggyorsabban navigálhatsz el a célig!

Időpont: 2021. január 30. szombat 10:00 - 16:00

Tervezett témák:

top10.pngItt az év vége, az összefoglalások időszaka. Megosztom veled azt a 10 általam legkedveltebb szoftvert illetve alkalmazást, amelyek mérföldkövet jelentettek az üzletemben és amelyek nélkül több munkám valamint kevesebb bevételem lenne. Megmutatom miért választottam őket, mire használom és milyen eredménnyel. Bízom benne, hogy számodra is legalább akkora segítséget jelentenek 2021-ben, mint nekem jelentettek az idei évben.
 
Időpont: 2020. december 29. kedd 20:00
Hozzáférés: Tagoknak

Helyszín: Vásárló Akadémia Facebook csoport

Ne tartsd meg magadnak! Kedveléssel, megosztással segítsd a többiek munkáját is!

Értesülj mindenkinél hamarabb, jelentkezz levelezőlistáinkra és töltsd le ajándékunkat!

Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

 
weboffice

Személyes segítség

Név
Vásárló Akadémia support
Email
info@vasarloakademia.hu
Telefon
+36303645300

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház