A vállalkozások nélkülözhetetlen eszköze a honlap, a professzionális webes jelenlét erősíti a vásárlói bizalmat, követőtábort, abból pedig vásárlókört épít és nem utolsó sorban jelentős mértékben tehermentesíthet a személyes közreműködés és támogatás terhétől. Esetünkben a weboldal feladata az érdeklődés felkeltése, szakmai tekintélyünk építése, és a vásárlójelöltek döntéshez segítése, akiket aztán lépésről lépésre végigvezet a fiók létrehozásának pontjain, bővítve közösségünket.

 Az idő pénz

Kevés lehangolóbb látvány van a magára hagyott, "döglött" weboldalnál, az ilyen leginkább csak költséget jelent tulajdonosának, mintsem megtérülő befektetést. A tartalomkezelés megköveteli a folyamatos fókuszt, rendszeres időráfordítást igényel, a kihívást pedig tovább nehezíti a magabiztos számítógép felhasználói ismeretek hiánya. 

ROLL-UP MEGRENDELÉS

Ne tartsd meg magadnak! Kedveléssel, megosztással segítsd a többiek munkáját is!

Értesülj mindenkinél hamarabb, jelentkezz levelezőlistáinkra és töltsd le ajándékunkat!

Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

 
weboffice

Személyes segítség

Név
Vásárló Akadémia support
Email
info@vasarloakademia.hu
Telefon
+36303645300

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház