lightbannerKevés szomorúbb látvány van a weben egy magára hagyott, döglött honlapnál. A folyamatos frissítés, tartalomkezelés feladata rendszeres időráfordítást és hozzáértést igényel, amely a mindennapok terhe mellett gyakran kihívást jelentő feladat. Minden vállalkozó álma egy bizalmat építő, naprakész weboldal, amellyel viszont egyáltalán nem kell foglalkoznia, ráadásul a feladat kiszervezése sem jelent többletköltséget.

Wellness Tanácsadóként a jövőben megszabadulhatsz a havi promóciók és termék újdonságok nyomon követésének és átemelésének folyamatos terhétől, mivel mi ezen tartalmak frissítését elvégezzük helyetted, ráadásul teljesen ingyen! A szöveges információkat videókkal egészítjük ki, átemelve a doTERRA lebilincselő kisfilmjeit a beszerzési helyektől a termékinformációkon át a minőségellenőrzésig.
Az eredmény a látogatóknak egy rendkívül látványos, érdekes és hasznos tartalmakkal szolgáló honlap, amely így számodra egy hatékony üzletépítési eszközt biztosít.

 

image asset0-24-es felhasználói támogatás ajándékba

A weboldal szinte korlátlan bővíthetősége lehetőséget biztosít a személyes tartalmaid elhelyezésére is. Egy saját blog, termékismeretek és tapasztalatok, beszámolók megosztása, eseményeid megjelenítése építi a követőtáborodat, olvasóidból pedig vásárlókat generál. A VideoSúgó több, mint 100 oktatóanyaga vezet végig az alapvető számítógép felhasználói ismeretektől a weboldal tartalomkezelésen át az online marketing eszközök eredményes alkalmazásáig.

Válaszd bármelyik weboldal telepítő csomagot, egy évig költségmentesen élvezheted az oktatóvideók támogatását, felszámolva ezzel az esetleges hozzá nem értésből eredő kiszolgáltatottságot illetve megspórolva a szakértő közreműködésének alkalmi vagy rendszeres költségét.

Nincs zsákba macska!

Pontosan azt kapod, amit látsz! Demo oldalaink hozzásegítenek a legjobb döntéshez, utat mutatnak a céljaid megvalósításához legmegfelelőbb és jelenlegi lehetőségeidhez igazodó telepítőcsomag kiválasztásához, amely weboldal a jövőben természetesen bármikor bővíthető.  

HONLAP KÉNYELMESEKNEK

kenyelmes

Ez az ideális megoldás számodra, ha kevés az időd vagy nincs türelmed weboldalad tartalomkezelésével foglalatoskodni, mégis szeretnél teljes körű és naprakész információkkal szolgálni érdeklődőidnek. Lenyűgöző doTERRA videók varázsolják el látogatóidat, elreptetik őket a világ legkülönbözőbb beszerzési forrásaihoz, bemutatják a betakarítás, lepárlás és minőségellenőrzés folyamatait. A legújabb videók feltöltése mellet frissítjük a havi promóciókat és leközöljük az újdonságokat a weboldaladon.

Demo oldal >>>

TARTALOMGYÁRTÓKNAK

blogger

Ha szeretnél honlapod látogatóiból olvasótábort építeni, ha rendszeresen megosztanád terméktapasztalataidat, vásárlási tanácsokkal és alkalmazási útmutatókkal szolgálnál követőidnek, akkor erre a weboldalra lesz szükséged. Beépített hírlevélküldő segít a masszív követőtábor felépítésében és csapatod folyamatos tájékoztatásában. Meghirdetheted saját eseményeidet, amelyhez az űrlapkészítő segítségével jelentkezési, regisztrációs felületet alakíthatsz ki, de visszajelzéseket fogadhatsz vagy felméréseket készíthetsz.

Demo oldal >>>

MEGRENDELÉSEK KEZELÉSÉHEZ

rendeleskezeles

A weboldalba integrált árlista jóval több statikus felsorolásnál, funkcióját tekintve egy költség kalkulátor, amely a webáruházakhoz hasonlóan képes a kiválasztott termékek árát összeadva kosárértéket számolni. A megrendelés funkcióval (opcionálisan bankkártyás fizetési lehetőséggel és automatikus számlázás funkcióval összekapcsolva) jelentősen leegyszerűsödik a saját vevőkör kiszolgálása, azaz a rendelések egyeztetése és adminisztrálása.

Árlista és megrendelés funkció demo >>>

TELEPÍTŐ CSOMAGOK

Honlap frissítéssel

9.900Ft
 • Folyamatos frissítés (hírek, videók)
 • Mobilbarát megjelenés
 • Korlátlan aloldal és menü kezelés
 • Többnyelvű megjelenés lehetősége
 • VideóSúgó támogatás 1 évre

+ Rendelés kezelés

59.900Ft
 • Folyamatos frissítés (hírek, videók)
 • Mobilbarát megjelenés
 • Korlátlan aloldal és menü kezelés
 • Többnyelvű megjelenés lehetősége
 • VideóSúgó támogatás 1 évre
 • Űrlap szerkesztő
 • Hírlevélküldő alkalmazás
 • Automatizált email kampányok
 • ÁRLISTA ÉS KÖLTSÉGKALKULÁTOR
 • MEGRENDELÉS / VÁSÁRLÁS FUNKCIÓ

biztosdontes

Tapasztalataink és a visszajelzések alapján meggyőződtünk eszközeink hatékonyságáról. Amennyiben mégis úgy érzed, hogy nem azt kaptad amit vártál és ezt 30 napon belül megírod nekünk, visszatérítjük a telepítőcsomag költségét!

 
weboffice

Személyes segítség

Név
Vásárló Akadémia support
Email
info@vasarloakademia.hu
Telefon
+36303645300

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház